Næstved Thermoruder - Tømrer & Snedker Aps

Termoruder


Mange husejere kan nikke genkendende til gener som træk og kuldezoner ved husets termovinduer.

I dag har en 2-lags termoruder en U-værdi ned til 1,0 og tilfører boligen varme når solen skinner. Termoruder er så isolerende at man i perioder i forår og efterår kan risikere dug udvendigt på ruden. Dette fordi den udvendige glasplade i termoruden næsten opnår samme temperatur som udetemperaturen og dermed dugger når udetemperaturen stiger brat om morgenen.

Vi tilbyder gratis opmåling af termoruder

kontakt os her

DØRE OG VINDUER


Hvis du spørger en tømrer, om du bør skifte vinduer frem for at reparere de gamle, får du højst sandsynligt et ja. Hvis du spørger en glarmester om det samme, vil han måske råde dig til at bevare de gamle vinduer.

Spørger du Næstved Thermoruder Tømrer og Snedker ApS vil du få et nuanceret svar med fordele og ulemper ved begge modeller - fordi vi tilbyder begge dele og derfor ikke har interesse i andet end at sælge dig den rigtige løsning!

Hvis dine gamle vinduer passer godt til huset og er sunde i træet, kan du sagtens få dem ført op til nutidens standarder - også når det gælder isoleringsevnen. Vi kan udskifte gammelt enkeltglas med energiglas og udskifte utætte termoruder.

kontakt os her

OM OG TILBYGNINGER


Alt indenfor renovering, tilbygning og nybyggeri udføres både til private og virksomheder.

Fx. udskiftning af vinduer og døre, døre inde i huset, trapper, kviste, ovenlys, udskiftning af tag og efterisolering, paneler, listearbejder og meget mere. Små som store opgaver udføres omhyggeligt. Din garanti for godt håndværk.

Bestil et uforpligtende besøg og tilbud.

kontakt os her

GLAS OG SPEJLE


Glas er mange ting. Vi fører alle glastyper til private og erhverv.

Vi leverer spejle og facetslebne spejle til indbygning i soveværelse - badeværelse eller entre. Vi er klar til at opmåle og give tilbud.

Hvis du mangler spejle til indbygning eller i ramme, har vi en god løsning. Dette gælder naturligvis også facetslebne spejle. Lad os give et tilbud, vi leverer inden for 6 arbejdsdage fra tilbud er accepteret og bekræftet.

kontakt os her